Terug

  • Enkel verkoop van CE Gecertificeerde producten
  • Compleet aanbod voor elke prijs sanibroyeurs
  • Jarenlange ervaring als broyeurspecialist

Broyeur pompen en vermalers

Op zoek naar een broyeur pomp of vermaler? Dan ben je bij Broyeurwereld aan het juiste adres! Het assortiment wordt in de komende weken uitgebreid. Al onze pompen en vermalers hebben een prima prijs- kwaliteit verhouding. Advies nodig? Neem gerust conta

Filters

Broyeur pompen en vermalers

Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor uw sanitaire behoeften? Zoek niet verder! Broyeurwereld.nl is dé specialist in broyeur pompen en vermalers. Wij bieden u een breed assortiment aan hoogwaardige producten en garanderen u de beste kwaliteit en service.

Broyeur Pompen en Vermalers

Broyeur pompen en vermalers zijn de perfecte oplossing voor situaties waarin het niet mogelijk is om direct op het riool aan te sluiten. Ze zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater en vaste stoffen uit toiletten, wastafels, douches en andere sanitaire voorzieningen. Broyeur pompen vermalen afval tot kleinere deeltjes, zodat deze gemakkelijk door smalle afvoerleidingen kunnen worden afgevoerd. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in kelders, zolderverbouwingen, aanbouw en andere situaties waar traditionele sanitaire oplossingen niet haalbaar zijn.

Verschil tussen Broyeurtoilet en Broyeur Pomp of Vermaler

Een broyeurtoilet is een toilet met een ingebouwde vermaler. Deze vermaler vermaalt vast afval en toiletpapier, waarna het door een kleinere afvoerleiding kan worden afgevoerd. Een broyeur pomp of vermaler is een losse unit die los staat van het toilet en kan worden aangesloten op verschillende sanitaire voorzieningen. Deze pompen en vermalers verwerken zowel afvalwater als vast afval van meerdere bronnen, zoals een toilet, douche, wastafel en bidet, en voeren het af via een enkele afvoerleiding. Beide oplossingen zijn ideaal voor situaties waarin een directe aansluiting op het riool niet mogelijk is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »