Terug

  • Enkel verkoop van CE Gecertificeerde producten
  • Compleet aanbod voor elke prijs
  • Jarenlange ervaring als broyeurspecialist

Garantie en reparatie

Wil je graag iets ter reparatie aanbieden? Dat kan! Wij helpen je graag.

Mocht je een product ter reparatie willen aanbieden dan kan dat. Onze technische dienst zal haar uiterste best doen om een diagnose te stellen van het probleem. Deze diagnose is gratis. Wij zullen contact met je opnemen om te overleggen wat voor jou de beste oplossing is; repareren of eventueel een nieuw product kopen. Mocht het product gerepareerd kunnen worden dan zullen wij altijd vooraf een prijsopgave doen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Zorg vóór verzending graag dat het te repareren product door jou is schoon gemaakt.

Voor het ter reparatie aanbieden (opsturen of brengen) van producten kun je onderstaand reparatieformulier invullen. Voeg dit formulier bij het te repareren product.

Download hier het Reparatieformulier

Mocht er onverhoopt toch een storing of een probleem zijn met een bij Broyeurwereld gekocht product en je wil gebruik maken van de garantieperiode? Dat kan! Wij helpen je graag. 

Afhankelijk van het gekochte product krijg je op onze nieuw geleverde producten minimaal 2 jaar garantie. Het product zou onder normale omstandigheden en normaal gebruik de eerste 2 jaar niet stuk mogen gaan. Mocht dit toch het geval zijn dan repareren of vervangen wij je product kosteloos. Mocht onverhoopt het product defect zijn geraakt door gebruikersfouten dan kunnen wij het product voor jou repareren. Wij zullen je vooraf een prijsopgave doen van de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg vóór verzending graag dat het te repareren product door jou is schoon gemaakt.

Voor het ter reparatie aanbieden (opsturen of brengen) van producten kun je onderstaand reparatieformulier invullen. Voeg dit formulier bij het te repareren product.

Download hier het Reparatieformulier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box